2013. július 25.

Közös márkát épít a Cartoon Network és a Lego

A Mixels a tervek szerint 2014-ben lép piacra.

A Mixels a tervek szerint 2014-ben lép piacra.

Saját gyártású, közös termékcsoportot dob piacra a Cartoon Network és a Lego. Az animált tartalmakat, digitális játékokat és gyűjthető építőjátékokat egyaránt magában foglaló Mixels márka előreláthatóan 2014-ben lép piacra, három fázisban.

A Cartoon Network Studios lesz a történetvezetés, az animáció és a digitális tartalom felelőse, a Cartoon Network Enterprises pedig a Mixels nem játékfigurákra vonatkozó licenceit kezeli majd. A Lego-csoport feladata a Mixels játékfigurák tervezése, gyártása és forgalmazása, illetve a Lego Mixels hivatalos kiadványok gondozása lesz.

"A mai családok érdeklődése rendkívül sokszínű, ezért összevont, komplex tartalmakra van szükség. Az összes Cartoon Network platform és a közkedvelt Lego márka közönsége és vonzereje lehetővé teszi számunkra, hogy már a kezdetektől fogva teljesen integrált és rendkívül változatos élményt nyújtsunk. Örömhír, hogy a Mixels hamarosan a német, osztrák, svájci, orosz, Benelux államokbeli és a közép-kelet-európai országokban élő Cartoon Network-rajongók számára is elérhető lesz" - mondta el Stuart Snyder, a Turner érintett részlegének elnöke és operációs igazgatója.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.