2014. június 04.

Közös projekten dolgozik a Comcast és a Rubicon Project

A több képernyőn tévézőket célzó display hirdetések vásárlását könnyítené meg az együttműködés.

A több képernyőn tévézőket célzó display hirdetések vásárlását könnyítené meg az együttműködés.

A Comcasthez tartozó Comcast Spotlight és az automatizált hirdetésértékesítéssel foglalkozó Rubicon Project együttműködésbe kezdett, melynek célja, hogy a hirdetők a képernyőfüggetlen televíziózást kínáló XFINITY.com és az xfinityTV.com oldalakon keresztül vásárolhassanak display hirdetéseket. A Rubicon Project's Advertising Automation Cloud platformon keresztül a Comcast 20 millió előfizetője elérhetővé válik a márkák számára.

Tom Straszewski, a Comcast interaktív értékesítésért felelős vezetője elmondta, cégüknek fontos volt, hogy ebben a projektben is a piacvezető partnerrel működjenek együtt. A vezető elárulta, hogy a Comcast Spotlight alkalmazottai továbbra is folytatni fogják a direkt értékesítést, amennyiben ez nem jár sikerrel, a hirdetési felületet elérhetővé teszik az RTB platformon. A Comcast tapasztalatai szerint az Xfinity.com és az XfinityTV.com oldalakat az asztali gépek mellett egyre többen keresik fel egyéb eszközök segítségével. Az együttműködést a Rubicon Project vezetője, Greg Raifman is üdvözölte, a Comcastnek hatékonyságuk növekedését ígérte.

A hírt a Médianéző nemzetközi sajtófigyelő szolgáltatásának köszönhetjük.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

20 órája

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)