2016. március 16.

Közösen folytatja a Café és a Be Social

A Café Communications többségi, 51 százalékos tulajdonrészt vásárolt a közösségimédia-szolgáltatásokat kínáló Be Social-ben.

A két cég 2014 óta dolgozik együtt, és számos közös projektben vettek részt, amelynek tapasztalatai alapján született meg a mostani döntés a szorosabb üzleti kapcsolat megteremtéséről. „Nagyon jól kiegészítjük egymást. Egyértelmű, hogy a két cég kooperációja révén a jövőben még komplexebb, jobb szolgáltatásokat tudunk nyújtani az ügyfeleknek, akik az igazi nyertesei az együttműködésünknek” – hangsúlyozta Gábor Iván, a Café Communications ügyvezetője.

A tulajdonrész-vásárlás nem érinti a Be Social jelenlegi vezetőinek jogköreit. Az ügyvezetői feladatokat továbbra is a vállalkozás alapítói, Forgács Mariann és Joanelli Tamás látják el. Ugyanakkor a mindennapi feladatok, az új és régi ügyfelek kiszolgálása kapcsán most az a legfőbb feladat, hogy a két cég megismerje egymás munkafolyamatait, működését, ügyfélkezelési technikáit. „A jelenlegi csapat bővítését is tervezzük, elsősorban további fejlesztői kapacitásokkal” – mondta a várható változások kapcsán Forgács Mariann.

A Café Communications és a Be Social jelenleg a Coca-Cola, a Media Markt, az IKEA és a Bonafarm projektjein dolgozik együtt. Mellettük több olyan potenciális ügyféllel is felvették a kapcsolatot, amelyek az eddigieknél komplexebb megoldásokkal szeretnék bővíteni kommunikációs aktivitásaikat. Mindemellett nem csupán Magyarországra koncentrálnak a közös munkában. Cél, hogy együttes erővel a Café saját regionális hálózatában, a CAN országokban kínált szolgáltatásokat is fejleszteni lehessen.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

1 napja

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)