2013. február 04.

Közösen kutatja a hazai e-kereskedelmet az eNET és az Árukereső.hu

A magyar mellett a román és a bolgár piacra vonatkozik a megállapodás.

A magyar mellett a román és a bolgár piacra vonatkozik a megállapodás.

Hosszú távú megállapodást kötött az Árukereső.hu és az eNET, melynek értelmében a jövőben közösen kutatják az e-kereskedelem helyzetét és fejlődését. Az együttműködés a magyar mellett a bolgár és a román piacot is érinti.

Az Árukereső.hu szempontjából azért érdekes a két másik piac is, mert a bolgároknál a piacvezető Pazaruvaj.com árösszehasonlító oldalt működteti, míg a románoknál a Compari.ro-t. Az együttműködéstől azt várják, hogy a több információ révén a külföldi piacokat is precízebben tudják kiszolgálni.

Kis Gergely, az eNET partnere hozzátette: "Az Árukeresővel idén egyszerre három ország e-kereskedelmi trendjeit fogjuk közösen kutatni. Hiszünk benne, hogy ez az együttműködés regionális terjeszkedési terveink megvalósításához hozzájárul, és hamarosan átfogó képet tudunk nyújtani a közép-kelet-európai internetes kiskereskedelem fejlődéséről."

Munkában az ÖRT új főtitkára

11 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

17 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.