2011. július 13.

Közösséget épít a Heineken

Még inkább a közösségi média felé fordul a holland Heineken. A sörgyár a napokban írt alá eurómilliós üzletet, amelyet újabb követhet.

Még inkább a közösségi média felé fordul a holland Heineken. A sörgyár a napokban írt alá eurómilliós üzletet, amelyet újabb követhet.

A holland sörgyártó a napokban jelentette be: márciusban leszerződött a Google-lal, a megállapodásban pedig azt is kikötik, kampányaikhoz milyen oldalletöltési eredmény és a korábbiakhoz képest (azonos hatásfok mellett) mekkora megtakarítást várnak. A megállapodás nem csupán a Heinekenre, hanem a táraság valamennyi más márkájára is vonatkozik.

A közös munka célja, hogy a fő célcsoportnak tartott húszas generáció minél több tagjához jussanak el a holland társaság hirdetései. A cég évi 2 milliárdos marketingbüdzséje négy százalékát költi netes aktivitásokra, de ezt növelni kívánják. Ennek érdekében várhatóan a Facebookkal is megállapodnak.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.