2017. június 15.

Közösségi dal született a SPAR jóvoltából

Partykarantén címmel Majka jegyzi az idei nyár egyik slágerét. A dal különlegessége, hogy a népszerű énekes azokat a szavakat használta a szövegben, amelyeket a SPAR Verde ásványvíz követői küldtek be az elmúlt hetekben.

„A SPAR Verde ásványvíz májusban játékra hívta kreatív vásárlóit, akik az elmúlt hetekben összesen több mint 10000 szót küldtek be egy játék keretében, ezekből pedig Majka megírta a nyár slágerét, a „Mi dalunkat”. A dal olyan értékeket, hangulatokat jelenít meg, mint amelyeket a SPAR sajátmárkás ásványvize, a Verde is hordoz, ilyenek az összetartozás, a frissesség és a megbízhatóság” - ismertette Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A rajongók között, akik a slágerhez ötleteket adtak, értékes díjakat és ajándéktárgyakat sorsoltak ki. A játékosok közül öten páros belépőjegyet nyertek Majka augusztus 19-i koncertjére, amelyet a Budapest Parkban rendeznek, egyikük pedig megnyerte a játék fődíját, egy iPhone 7-es okostelefont.

A Partykarantén című dalból videóklip is készült. A SPAR ezek mellett a fővárosban, a Széll Kálmán tér és a Krisztina körút sarkán egy interaktív buszmegállót alakít ki, ahol várakozás közben meg lehet nézni a dalból készült videóklipet. Ha a várakozó utas megnyomja az érintőpanelt, a hangszórókból felcsendül a „Mi dalunk”, a Partykarantén című dal.

A Verde ásványvízzel június 15. és július 5. között értékes nyereményeket is lehet nyerni. Ehhez a vásárlóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy bármelyik SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR market és SPAR partner üzletben vásároljanak legalább egy SPAR Verde ásványvizet, majd az www.addaszavad.com weboldalon fel kell tölteniük a blokk adatait. A játékban megnyerhetik a következő nyeremények egyikét: egy Apple watch series 2 okosóra, 3 darab páros backstage belépőjegy és 15 darab páros belépőjegy Majka koncertjére, amelyet a Budapest Parkban rendeznek meg augusztus 19-én. Itt élőben is meghallgathatják majd az énekes-műsorvezető új slágerét. Ezeken kívül a szerencsés vásárlók 20 egyedi nyári ajándékcsomagot nyerhetnek, amelyben gumimatrac, strandlabda, törölköző, gumikarkötő, pendrive is lesz rajta a dallal és a klippel, illetve egy 2500 forintos SPAR ajándékkártya.

 

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.