2010. augusztus 08.

Közösségre tett a Mazda

Több más autógyár után most a Mazda tett a közösségi portálok hírverő hatására. Kiskocsit nyomatnak a web2-n.

Több más autógyár után most a Mazda tett a közösségi portálok hírverő hatására. Kiskocsit nyomatnak a web2-n.

A napokban indult bevezetőkampányuk a Facebookon; a súlypont egy Farmville-klón, amelynek még a neve is emlékeztet az ihletőre: Driver Ville. A lényeg, hogy a felhasználók előbb személyes igényeikhez alakíthatják a járművet – majd tehetnek néhány próbakört a minden felismerhető jellemzőjében a Mazda M2-re hajazó kocsiban. Ha ügyesen vezetnek, virtuális bónokat kapnak, amelyekkel újabb felszereléseket vásárolhatnak az autóba.

Korábban egy Golf-változatot hirdetett hasonló módszerrel a VW, míg a Ford az Explorert támogatta így meg. A Mazda sem új ezen a pályán; április óta nyomulnak a közösségi oldalakon a most húszéves jubileumát ünneplő MX-5 modell megünneplésének részleteivel.

Címkék: ázsia

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.