2017. szeptember 04.

Közreadta Fenntarthatósági Jelentését a Ford

Részletesen ismertetik a környezetvédelem terén elért eredményeiket, illetve azon elkötelezettségüket, hogy továbbra is aktívan dolgozzanak a fenntarthatóság megteremtésén.

A Ford 2000 óta rendszeresen közreadja Fenntarthatósági Jelentését, hogy nyilvánosan követhető legyen, mit tesz a vállalat a klímaváltozás és a levegő minőségének romlása ellen, és hogyan alakítja üzleti tevékenységeit, hogy azok szélesebb körben is hatással legyenek a társadalomra – a vízkészletek megóvásától kezdve a beszállítók képzéséig és oktatásáig.

"Tisztában vagyunk vele, hogy a klímaváltozás valós és komoly fenyegetést jelent, és továbbra is együttműködünk a világ vezetőivel, hogy támogassuk az üvegházhatású gázok kibocsátásának mérséklését" - nyilatkozta Bill Ford ügyvezető elnök. "Emellett arra is lehetőségünk nyílik, hogy elősegítsük a környezettudatosabb világ kialakulását, olyan intelligens járműveket kínálva és intelligens megoldásokat dolgozva a társadalom számára, mint például az autómegosztás, az új közlekedési módok vagy a dinamikus ingajáratok."

"Nap mint nap azon dolgozunk, hogy hasznára legyünk vásárlóinknak, a közösségeknek és a bolygónak" - fogalmazott Kim Pittel, a Ford fenntarthatósági, környezetvédelemi és biztonsági fejlesztésekért felelős csoportszintű alelnöke. "Integrált fenntarthatósági szemléletünk jegyében nemcsak vállalatunknál, hanem beszállítói láncinkban is meghonosítjuk a leghatékonyabb módszereket, hogy jobbá tehessük az emberek életét."