2017. szeptember 04.

Közreadta Fenntarthatósági Jelentését a Ford

Részletesen ismertetik a környezetvédelem terén elért eredményeiket, illetve azon elkötelezettségüket, hogy továbbra is aktívan dolgozzanak a fenntarthatóság megteremtésén.

A Ford 2000 óta rendszeresen közreadja Fenntarthatósági Jelentését, hogy nyilvánosan követhető legyen, mit tesz a vállalat a klímaváltozás és a levegő minőségének romlása ellen, és hogyan alakítja üzleti tevékenységeit, hogy azok szélesebb körben is hatással legyenek a társadalomra – a vízkészletek megóvásától kezdve a beszállítók képzéséig és oktatásáig.

"Tisztában vagyunk vele, hogy a klímaváltozás valós és komoly fenyegetést jelent, és továbbra is együttműködünk a világ vezetőivel, hogy támogassuk az üvegházhatású gázok kibocsátásának mérséklését" - nyilatkozta Bill Ford ügyvezető elnök. "Emellett arra is lehetőségünk nyílik, hogy elősegítsük a környezettudatosabb világ kialakulását, olyan intelligens járműveket kínálva és intelligens megoldásokat dolgozva a társadalom számára, mint például az autómegosztás, az új közlekedési módok vagy a dinamikus ingajáratok."

"Nap mint nap azon dolgozunk, hogy hasznára legyünk vásárlóinknak, a közösségeknek és a bolygónak" - fogalmazott Kim Pittel, a Ford fenntarthatósági, környezetvédelemi és biztonsági fejlesztésekért felelős csoportszintű alelnöke. "Integrált fenntarthatósági szemléletünk jegyében nemcsak vállalatunknál, hanem beszállítói láncinkban is meghonosítjuk a leghatékonyabb módszereket, hogy jobbá tehessük az emberek életét."

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.