2016. augusztus 19.

Kreatív közösségi kampánnyal ünnepli magát a FERLING

Fennállásának negyedszázados évfordulóját ünnepelte augusztus 15-én a FERLING kommunikációs ügynökség, amely egy közösségi játékkal tette emlékezetessé a jeles dátumot.

Születésnapi rendezvény helyett egy kreatív közösségi kampánnyal ünnepelte 25. évfordulóját a FERLING, amely 1991-es alapítására tekintett vissza az elmúlt hónapokban. Június óta több közösségimédia-felületen lehetett találkozni a #ferling25 hashtaggel, amely a 25-ös számot kiemelő fotókat rejtett, kezdetben a pr-ügynökség saját ötleteivel, később pedig a kreatív kedvű érdeklődőket is bevonva.

Közel 80 pályázat érkezett a #ferling25 felhívásra, a pályázók pedig gyakran elrugaszkodtak a 25-ös szám korlátaitól, és fantáziadús megoldásokkal töltötték meg a FERLING Facebook-oldalát.

Akadt, aki a pécsi Magasház 25 emeletes épületét örökítette meg, mások kártyalapokból, dobókockákból vagy épp pénzérmékből rakták össze a születésnapi számjegyeket, és a különböző rendszám- és közlekedési táblák, valamint a házszámok is népszerűek voltak. A beküldők között több nyereményt is kisorsolt az ügynökség, a házon belüli szakmai zsűri pedig a legkreatívabb megoldásnak különdíjat is kiosztott – áll a társaság pénteki közleményében.

Címkék: gazdaság ferling