2012. március 28.

Kreatív pályázat rich media hirdetéseknek

A versenyt a CEMP Sales House és az Adverticum hirdetéskiszolgáló hirdették meg.

A versenyt a CEMP Sales House és az Adverticum hirdetéskiszolgáló hirdették meg.

Kreatív versenyt hirdetett rich media megoldások számára a CEMP Sales House és az Adverticum, Hass, alkoss, gyarapodj! - Engedd, hogy a rich media gazdagítson mottóval. Ennek apropója, hogy a kiírók szerint az online hirdetők itthon egyelőre kevéssé használják ki a technológia és a sales house-ok adta lehetőségeket.

Az Adverticum AdServerében leginkább használt hirdetési formátumok 2011-ben a hagyományos 728x90, 250x250 és120x240-es bannerek voltak. Pedig a felmérések tanúsága szerint a legnagyobb átkattintási rátával, vagyis a leghatékonyabban teljesítő hirdetések a rich media formátumok - teszik hozzá a közleményben.

A versenybe benevezett kampányoknak 2012. április 9. és június 10. között kell teljesülniük. A pályázóknak a CEMP Sales House-hoz tartozó kiadványok rich media felületeit kell használniuk. A benevezett kampányokra 30 százalék kedvezményt ad a média kereskedőház. Az első hat helyezett a megrendelt kampánnyal azonos értékű ajándék hirdetési felületet kap, emellett az első három helyezett tárgynyereményekkel is gazdagodik.

A pályázatokat szakmai zsűrijét Balatoni Emese (Adverticum, IAB), Karotta (Index, kreatív igazgató), Merényi Dániel (Napirajz), Román Balázs (Kreatív Online, főszerkesztő) és Sixx (Comment.com) alkotja.

Megvan az idei első magyar Sabre díjazott

10 órája

A Goodwill Communications és a Duelbox által a Discovery Channel és a Telekom számára készített Aranyláz Magyarországon kampány „Certificate of Excellence” elismerést kapott az In2 Sabre Awards EMEA versenyen.