2011. február 17.

Kreatívügynökséget választott a Sió

Két fordulóban, négy ügynökség közül került ki győztesen a Cluso. A tender nem érintette a médiamegbízást.

Két fordulóban, négy ügynökség közül került ki győztesen a Cluso. A tender nem érintette a médiamegbízást.

2011 januárjában írt ki kreatív tendert a Sió-Eckes. A kétfordulós pályázaton négy ügynökség indult, közülük a Clusora esett a hirdető választása. Korábban a Sió kiírt egy stratégiai tendert is, azt a megbízást a DDB hozta el szeptemberben. A DDB feladata a márka újrapozicionálása volt, ez a feladat már a stratégia továbbvitelére vonatkozik.

"Nagyon érdekes feladat lesz megtalálni azt a hangot, amin 2011-ben egy ilyen tradicionális márkának meg kell szólalnia - alig várjuk, hogy belevághassunk" - mondta el az újrabevezetéási kampány elnyerése kapcsán Horváth Lajos, a Cluso ügyvezetője.

"A DDB csapatával élmény volt együttgondolkodni és -dolgozni, a végeredmény, az új márkapozicionálás, minden előzetes várakozásomat felülmúlta. A Cluso számára nem lesz kis kihívás életre kelteni az újraihletett Sió márkát, és megvalósítani ambiciózus terveinket, ők éppen az ilyen feladatokért rajonganak" - tette hozzá Aniot Dávid marketingigazgató.

Címkék: sió-eckes ddb cluso

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.