2011. február 17.

Kreatívügynökséget választott a Sió

Két fordulóban, négy ügynökség közül került ki győztesen a Cluso. A tender nem érintette a médiamegbízást.

Két fordulóban, négy ügynökség közül került ki győztesen a Cluso. A tender nem érintette a médiamegbízást.

2011 januárjában írt ki kreatív tendert a Sió-Eckes. A kétfordulós pályázaton négy ügynökség indult, közülük a Clusora esett a hirdető választása. Korábban a Sió kiírt egy stratégiai tendert is, azt a megbízást a DDB hozta el szeptemberben. A DDB feladata a márka újrapozicionálása volt, ez a feladat már a stratégia továbbvitelére vonatkozik.

"Nagyon érdekes feladat lesz megtalálni azt a hangot, amin 2011-ben egy ilyen tradicionális márkának meg kell szólalnia - alig várjuk, hogy belevághassunk" - mondta el az újrabevezetéási kampány elnyerése kapcsán Horváth Lajos, a Cluso ügyvezetője.

"A DDB csapatával élmény volt együttgondolkodni és -dolgozni, a végeredmény, az új márkapozicionálás, minden előzetes várakozásomat felülmúlta. A Cluso számára nem lesz kis kihívás életre kelteni az újraihletett Sió márkát, és megvalósítani ambiciózus terveinket, ők éppen az ilyen feladatokért rajonganak" - tette hozzá Aniot Dávid marketingigazgató.

Címkék: sió-eckes ddb cluso

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

7 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.