2010. július 27.

Kulcskereső a neten

Online üzleti keresőt indított a Kulcs-Soft. A szolgáltatás megtalálható a cég szoftvereiben is.

Online üzleti keresőt indított a Kulcs-Soft. A szolgáltatás megtalálható a cég szoftvereiben is.

A Kulcs-Soft Nyrt. július 22-én elindította új internetes üzleti keresőjét, a Kulcs-Kereső szolgáltatást. Az online szolgáltatás eltér a hagyományos internetes keresőktől, mivel kizárólag az üzleti élet szereplőit foglalja magában. A Kulcs-Kereső szolgáltatással a fejlesztő olyan teret hoz létre, melyben nemcsak a társaság közel 30.000 ügyfele tehet egymásnak és bárkinek üzleti ajánlatokat, hanem bármely más vállalkozás is csatlakozhat, és üzleti ajánlatokat tehet közzé.

Az új kereső már a társaság által fejlesztett és forgalmazott szoftverekben is elérhető, ezáltal még szélesebb nyilvánosságot biztosít az üzleti ajánlatoknak.

A cég a napokban jelentette be, hogy folytatja dinamikus külföldi terjeszkedését. A spanyol piacra lépést követően mára már Szlovákia, Románia, Csehország, Oroszország, Anglia, Egyesült Arab Emirátus és Dél-Afrikai Köztársaság területén is értékesíti az adott ország nyelvén, lokalizált formában szoftvereit.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.