2017. július 13.

Külön utakon a MOL és a jégkorong szövetség

A MOL az elmúlt csaknem 10 évben több mint 1 milliárd forintot költött a hazai jégkorongsport támogatására, stratégiai koncepció szerint működött együtt a szövetséggel.

A Magyar Jégkorong Szövetség új vezetése úgy döntött, hogy új partnerrel folytatja az együttműködést. A MOL továbbra is elkötelezett a jégkorong társadalmi értéke mellett, büszke arra, hogy az elmúlt évtizedben a sportág újra kiemelten népszerű lett a magyar sportrajongók körében - áll az olajtársaság közleményében.

A MOL egy stratégiai koncepció mentén kezdett el közösen dolgozni 2008-ban Magyar Jégkorong Szövetséggel, aminek az eredményeként elindult a MOL Liga. A hosszú távú koncepció célja egyrészt a jégkorongsport népszerűsítése, másrészt pedig egy kárpát-medencei regionális bajnokság elindítása volt. A MOL később támogatóként többször is beállt a válogatottak nemzetközi szereplése mögé.

A MOL sok sikert kíván a jégkorong szövetségnek a jövőben is, és bízik benne, hogy a jövőbeni együttműködésük is legalább ennyi szép élményt nyújt majd a szurkolóknak.