2014. március 31.

Különleges megoldásokkal támogatott apród.hu-kampány

A Havas Media újszerű eszközökkel – sting, virtuális reklám - támogatta a márkának tervezett első közös, februári TV kampányt.

A Havas Media újszerű eszközökkel – sting, virtuális reklám - támogatta a márkának tervezett első közös, februári TV kampányt.

Az egyik újszerű megoldás a sting névre keresztelt eszköz volt. „A sting a gyakorlatban azt jelenti, hogy a reklámok közötti szünetekben, és az egyes szpotok között fél másodpercre villan fel egy-egy reklámüzenet, például név vagy logó. Ez okos megoldás új termékek, márkák bevezetésére, weboldalak forgalmának növelésére, többek között azért, mert gyorsan képes széles elérést biztosítani” – nyilatkozta Nagy László, a Havas Media Branded Entertainment divíziójának vezetője, a kampány felelőse.

Az eredmények meggyőzőek: egy három napos, csak stinget használó kampány során – szombat-vasárnap-hétfő időszakban – 4-5, esetenként 7 százalékos oldallátogatottsági növekedést mért a Havas Media a korábbi, csak reklámszpotot tartalmazó időszakhoz képest.

A február elejétől rendelkezésre álló mobil adatokat is figyelembe véve a mért napi látogatottsági számok is ebben a három napos periódusban érték el a rekordszintet, az apród.hu oldalán 13.970.000 látogatást regisztráltak.

Február közepétől a sting mellett virtuális reklámot is alkalmaztak az Apród-kampányban, ami (elkülönítve a február 24-től induló új reklám szpotok hatásától) a stinges időszakhoz képest további 4%-kal tudta növelni az esti órák oldalletöltési adatait.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

2 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

2 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.