2017. február 09.

Különleges nők történetei a FilmBox műsorán

A történelem számos olyan nőt tart nyilván, akik jelentősen hozzájárultak az emberiség gondolkodásmódjának változásához és így a világ formálásához.

Márciusban, nőnap alkalmából a FilmBox különleges női történeteket bemutató alkotásokat is kínál nézőinek.

  • Gázt bele, kislány! -családi, sportfilm - FilmBox, Március 19., vasárnap, 11:20

Alex Jonhstone eltökélten hajt azért, hogy nevet szerezzen magának a férfiak által uralt autóversenyek világában, amely egykoron a legendás versenyző apja életébe került.

  • Államtrükkök – dráma - FilmBox Premium, Március 13., hétfő, 22:45

A volt CIA-ügynök, Valerie Plame feljegyzései alapján készült az amerikai dráma, amelynek főszerepében Naomi Watts-ot és Sean Pennt is láthatjuk.

  • Violet és Daisy - akció, vígjáték - FilmBox Premium, Március 26., vasárnap, 21:00

Két tini bérgyilkos újabb megbízást kap, amelyről azt hiszik, gyors és könnyű munka lesz. Ám a célpont keresztbe húzza a számításaikat.

  • Leonie - életrajz, dráma - FilmBox Extra HD, Március 28., kedd, 23:25

Ez a 20. század elején játszódó, nagyszabású kosztümös dráma Leonie Gilmour, a világhírű írónő történetét meséli el. A fiatal, független nő ki akar törni a korabeli nőkre szabott szerepkörből, ezért elszegődik Nogucsi Jone, a híres japán költő mellé szerkesztőnek.

  • Apáért mindent - családi film - FilmBox Family, Március 30., csütörtök, 16:55

Ida 12 éves és szenvedélyes fal- és sziklamászó. Szüleivel boldogan élnek, míg egy napon ki nem derül, hogy apja, Klaus súlyos beteg, Guillain Barré szindrómája van.

  • Coco Chanel - történelmi, romantikus film - FilmBox Plus, Március 15., szerda, 18:00

A film Coco Chanel, a XX. század egyik legbefolyásosabb divattervezőjének felemelkedéséről és viszontagságokkal teli életéről szól. Az idős Coco Chanelt az Oscar-díjas Shirley MacLaine alakítja.

Címkék: média nők filmbox