2016. szeptember 30.

LEGO Store-t kap a WestEnd

Ma megnyílik a LEGO Store WestEnd. A nyitó hétvége számos izgalmas programot és játékot tartogat kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Közleményük szerint a WestEnd City Center bevásárlóközpont aluljáró szintjén felépített LEGO Store egyedi kialakításával az egyik leglátványosabb üzlet lesz a bevásárlóközpontban. A vásárlókat szakképzett eladók várják, akik segítenek, hogy mindenki átélhesse az igazi LEGO élményt.

Az első magyarországi LEGO Store, a budapesti Árkád bevásárlóközpontban 2012-ben nyitotta meg kapuit. A koncepció regionális viszonylatban is kiemelkedően sikeres hazánkban. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint az a tény, hogy a közép-kelet európai országok közül az új üzlet megnyitásával Magyarországon érhető el a legtöbb LEGO Store, hozzájárulva ezzel még több gyermek és felnőtt LEGO élményéhez - mondta el Sipos Judit, a LEGO Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

 

 

Nemzetközi díjat kapott Sztaniszláv András

2 órája

A Magyar PR Szövetség alelnöke péntek este vette át az elismerést a szerbiai Zlatibor-ban. A PRO.PR Award olyan kommunikációs szakembereket díjaz, akik munkájukkal segítik a PR szakma fejlesztését és javítják megítélését.

Kezdeményezés a fenntartható ökoszisztémáért

3 órája

A legnagyobb hazai vállalatok fogtak össze annak érdekében, hogy szakmai tudásukkal, tapasztalatukkal és kapcsolatrendszerükkel együttesen segítsék 100 startup nemzetközi sikereit.