2010. augusztus 24.

Lájkol a magyar

Rohamosan felváltja az elektronikus szájhagyomány a klasszikus reklámfelületeket a nagy cégek marketing-stratégiájában – állítja a szakember.

Rohamosan felváltja az elektronikus szájhagyomány a klasszikus reklámfelületeket a nagy cégek marketing-stratégiájában – állítja a szakember.

Az Egyesült Államokban ötödével nőtt például a közösségi média marketingcélú használata az előző évhez képest, és a magyar cégek sincsenek túlzottan elmaradva, kezdik felfedezni maguknak az internet specializált részét, mint személyre szabott hirdetési felületet.

Az IBM Magyarország marketing és kommunikációs igazgatója a Gazdasági Rádióban elmondta, hogy a szolgáltatások, termékek piacra vitele a közösségi médián keresztül teljesen új formában hajtható végre. Az IBM-nél a hagyományos marketingeszközökkel néhány éve már alig élnek. Koós István szerint mára az elektronikus szájhagyományt használják leginkább. Azzal, hogy az emberek „lájkolnak” egy oldalt, egyszerűen népszerűsíthető az adott termék. A rádiónak nyilatkozó marketing- és kommunikációs igazgató úgy véli, hogy a közösségi oldalakon keresztül jelen pillanatban egy olyan célcsoportot tudnak elérni, akik az IBM jövőjét jelenthetik.

Címkék: web 2.0 hirdetés

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

1 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.