2017. december 28.

Láma, strucc, patkány – mi kapható online?

Lehetetlen lenne pontosan megmondani hány állat eladó apróhirdetésként, de már az a tény is megdöbbentő, hogy az állatokat kínáló hirdetések száma jelenleg a Jófogáson bőven meghaladja a 20.000-et. 

Ez a szám kétszerese a Fővárosi Állatkert lakóinak. Vannak klasszikus kedvencek: több mint tízezer kutya, több ezer macska, papagájok, hörcsögök.

Kutyát és macskát is kínálnak ingyen, de vannak hirdetések különlegesebb egyedekkel, amiknek ára elérhetik akár az 1.000.000 forintot is - olvasható a Jófogás csütörtökön megjelent elemzésében. A házikedvencek mellett szinte minden haszonállat felelhető az oldalon: tehenek, lovak, kakasok, kacsák, libák, házisertések.

A lámától a patkányig

Ha valami igazán extrémre vágyunk, jöhetnek az egzotikumok. Vehetünk például lámát.

A szárnyasok a kedvenceink, de nem elégszünk meg egy papagájjal?  Az apróhirdetési oldalon akár egy egész struccfarmot is vehetünk, csak legyen elég bátorságunk és szakértelmünk a nagy, dinoszaurusz-szerű madarak tartásához.

Albínó törpesünt is vehetünk, ami kétségkívül rettentően aranyos, de gondozása ennek az állatnak sem a legegyszerűbb. A törpesün például hajlamos az elhízásra. Biztos jele annak, hogy kedvencünk molettebb a kelleténél, ha nem tud teljes labdába gömbölyödni, és elveszíti a sünikre jellemző csepp alakot.

Vaddisznó, patkány, gyík, vagy hal, bármire rákereshetünk online, és valószínű, hogy szembe fog velünk jönni egy hirdetés.

Ez a szám kétszerese a Fővárosi Állatkert lakóinak. Vannak klasszikus kedvencek: több mint tízezer kutya, több ezer macska, papagájok, hörcsögök, minden, ami egy kezdő állattartó álma lehet. Kutyát és macskát is kínálnak ingyen, de vannak hirdetések különlegesebb egyedekkel, amiknek ára elérhetik akár az 1.000.000 forintot is! A házikedvencek mellett, szinte minden haszonállat felelhető az oldalon, tehenek, lovak, kakasok, kacsák, libák, házisertések keresik új gazdájukat.

A lámától a patkányig

Ha valami igazán extrémre vágyunk, jöhetnek az egzotikumok. Vehetünk például lámát.

A szárnyasok a kedvenceink, de nem elégszünk meg egy papagájjal?  Az apróhirdetési oldalon akár egy egész struccfarmot is vehetünk, csak legyen elég bátorságunk és szakértelmünk a nagy dinoszaurusz-szerű madarak tartásához.

Albínó törpesünt is vehetünk, ami kétségkívül rettentően aranyos, de gondozása ennek az állatnak sem a legegyszerűbb. A törpesün például hajlamos az elhízásra. Biztos jele annak, hogy kedvencünk molettebb a kelleténél, ha nem tud teljes labdába gömbölyödni, és elveszíti a sünikre jellemző csepp alakot.

Vaddisznó, patkány, gyík, vagy hal, bármire rákereshetünk online, és valószínű, hogy szembe fog velünk jönni egy hirdetés.

Változik a tápszerek reklámozásának szabálya

22 órája

Február 22-től hatályba lép a speciális gyógyászati célra szánt tápszerekre vonatkozó jogszabály, amely szerint nem tartalmazhat egészségre gyakorolt állítást a reklám.