2012. augusztus 07.

Látássérülteknek segít az Armadillo

Több mint egymillió forint értékben segít hátrányos helyzetű intézményeknek az Armadillo Kreatív Ügynökség most zárult saját CSR-programjával.

Több mint egymillió forint értékben segít hátrányos helyzetű intézményeknek az Armadillo Kreatív Ügynökség most zárult saját CSR-programjával.

Az Armadillo Kreatív Ügynökség 2012 év elején indította el Álom-Bákom névre keresztelt CSR-programját. Az idei évben hátrányos helyzetű és testi fogyatékkal élő gyermekek megsegítésére létrehozott intézmények nyerhették el a több mint egymillió forint értékű támogatást. Az intézmények az Armadillo által erre az alkalomra fejlesztett Facebook-applikáció használatával tölthették fel és bocsáthatták szavazásra kreatív pályázataikat – ezzel is megtéve az első kommunikációs lépést, felhívva magukra a figyelmet.

Bartha Péter, az Armadillo ügyvezetője elmondása szerint a CSR-program, a pályázat igazi siker az ügynökség életében, hiszen először érzi a csapat, hogy a lelkiismeretet megnyugtató pénzküldésekkel ellentétben végre igazán hasznosan, saját erőforrásait és kvalitásait tudja mozgósítani egy jó ügy érdekében. „Külön öröm volt számomra, hogy legfontosabb partnereink, a Kyocera Magyarország, a Global Union, a Fiat Magyarország, a Szegedi Szabadtéri Játékok és a Big Print Kft. is első hallásra, egy emberként álltak a program mellé, s felajánlásaikkal támogatták a pályázat sikerét, az álmok valóra váltását.”

Az állófogadással egybekötött záróeseményen – az intézmények jelenlétében – derült ki, hova kerülnek a felajánlott díjak. A díjátadó ünnepség megnyitóján az Armadillo CSR-program megálmodója, Arany Gábor statisztikákkal támasztotta alá a program sikerét: 15 regisztráció, 29 beküldött kép, 729 szavazat. Mindemellett a legnagyobb meglepetést a meglepően kreatív munkák okozták – hangsúlyozta az ügynökség stratégiai vezetője.

Az Armadillo egymillió forint értékű saját szolgáltatásaival (weboldal-tervezés, marketing-tanácsadás, PR-kommunikáció, médiakampány, Facebook kampány, stb.) járult hozzá a nyertes intézmény, a Hajdú-Bihar Megyei Általános Iskola és Kollégium (Látássérültek Iskolája) körüli figyelem felkeltéséhez, az ahhoz kapcsolódó adománygyűjtések elősegítéséhez.

 

 

Címkék: csr

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.