2012. augusztus 07.

Látássérülteknek segít az Armadillo

Több mint egymillió forint értékben segít hátrányos helyzetű intézményeknek az Armadillo Kreatív Ügynökség most zárult saját CSR-programjával.

Több mint egymillió forint értékben segít hátrányos helyzetű intézményeknek az Armadillo Kreatív Ügynökség most zárult saját CSR-programjával.

Az Armadillo Kreatív Ügynökség 2012 év elején indította el Álom-Bákom névre keresztelt CSR-programját. Az idei évben hátrányos helyzetű és testi fogyatékkal élő gyermekek megsegítésére létrehozott intézmények nyerhették el a több mint egymillió forint értékű támogatást. Az intézmények az Armadillo által erre az alkalomra fejlesztett Facebook-applikáció használatával tölthették fel és bocsáthatták szavazásra kreatív pályázataikat – ezzel is megtéve az első kommunikációs lépést, felhívva magukra a figyelmet.

Bartha Péter, az Armadillo ügyvezetője elmondása szerint a CSR-program, a pályázat igazi siker az ügynökség életében, hiszen először érzi a csapat, hogy a lelkiismeretet megnyugtató pénzküldésekkel ellentétben végre igazán hasznosan, saját erőforrásait és kvalitásait tudja mozgósítani egy jó ügy érdekében. „Külön öröm volt számomra, hogy legfontosabb partnereink, a Kyocera Magyarország, a Global Union, a Fiat Magyarország, a Szegedi Szabadtéri Játékok és a Big Print Kft. is első hallásra, egy emberként álltak a program mellé, s felajánlásaikkal támogatták a pályázat sikerét, az álmok valóra váltását.”

Az állófogadással egybekötött záróeseményen – az intézmények jelenlétében – derült ki, hova kerülnek a felajánlott díjak. A díjátadó ünnepség megnyitóján az Armadillo CSR-program megálmodója, Arany Gábor statisztikákkal támasztotta alá a program sikerét: 15 regisztráció, 29 beküldött kép, 729 szavazat. Mindemellett a legnagyobb meglepetést a meglepően kreatív munkák okozták – hangsúlyozta az ügynökség stratégiai vezetője.

Az Armadillo egymillió forint értékű saját szolgáltatásaival (weboldal-tervezés, marketing-tanácsadás, PR-kommunikáció, médiakampány, Facebook kampány, stb.) járult hozzá a nyertes intézmény, a Hajdú-Bihar Megyei Általános Iskola és Kollégium (Látássérültek Iskolája) körüli figyelem felkeltéséhez, az ahhoz kapcsolódó adománygyűjtések elősegítéséhez.

 

 

Címkék: csr