2018. július 05.

Lázba hozta a lakásvásárlókat a Café Communications

Több mint hatszázezer megtekintést értek el az OTP Bank lakásvásárlókat megcélzó „Hello Otthon” branded content videói.

A „Hello Otthon” integrált kampány az idei év kiemelt, több hónapos aktivitása az OTP Banknak. A hitelintézet az érdeklődés felfutását látva ebben az évben olyan online platformon építkező edukációs, üzlettámogató kommunikációt akart megvalósítani, amely szórakoztató és tanulságos módon veszi górcső alá a lakásvásárlás szempontjait.

A kreatív megvalósítás feladatát a Café Communications kapta, és az ügynökség szakemberei már a kezdettől fogva a márkanagykövetek bevonásával megvalósított kampányban gondolkoztak. Az volt a céljuk, hogy a legkülönbözőbb élethelyzetben lévőket, illetve korosztályokat egyaránt megszólítsák a videó-sorozattal, amelyben éppúgy megoldást kerestek az első kislakásukra gyűjtőknek, mint a kisebből nagyobba költözőknek, illetve a befektetési céllal vásárlóknak. Ennek megfelelően választottak ki az ügynökség szakemberei három népszerű, véleményformáló híres embert, akiknek a történetein keresztül jobban meg lehetett fogni az eltérő dilemmákat, kihívásokat, amelyek a potenciális vevőket a valóságban is foglalkoztatják.

Az eddig megjelent öt videó várakozásokon felül teljesített. A több mint 600 ezer megtekintés mellett a legnagyobb eredményt mégis leginkább az jelentette, hogy a lakásvásárlás témáját, kihívásait az online történetmesélés segítségével olyan egyedi, tartalom alapú és márkázott videó-sorozaton keresztül sikerült bemutatni, ami széles körben pozitív fogadtatásra talált, és interaktivitásra ösztönözte a nézőket - írják.

A Hello Otthon kampány további videói hamarosan elérhetőek lesznek az OTP Bank márkaoldalán, a hellootthon.hu–n.

Meghosszabbították a beadási határidőt

21 órája

Az eredeti tervek szerint múlt hét péntekig lehetett pályázni, de az érdeklődésre való tekintettel a Sportmarketing Tagozat elnöksége három nappal meghosszabbítja a Sportmarketing Díj pályázatok beadásának határidejét.