2012. augusztus 29.

Lefejelt iPad

Már a profit terén is lekörözte az Apple trendformáló táblagépét a dél-koreai konkurencia. Ezt mutatja legalábbis egy most közzétett kutatás.

Már a profit terén is lekörözte az Apple trendformáló táblagépét a dél-koreai konkurencia. Ezt mutatja legalábbis egy most közzétett kutatás eredménye.

Az IHS elemzőcég arra a következtetésre jutott: a Samsung Galaxy Note 10.1 legújabb, HSPA+ változatának összes alkatrészét 283 dollárért szerzi be a gyártó, amire még mintegy tíz dollárnyit rátesz az összeszerelés – miközben a termék mintegy 640 dollárért kel el világszerte. (A csak wifi-s változat 260 dollárért áll össze, ezzel szemben az Egyesült Államokban egy híján félezer dollárért kínálják.)

Eközben a vetélytárs, a harmadik generációs iPad (16 gigás memóriával és NAND memóriával kiállított, wifi-s gép) 316 dollárból áll össze, miközben szintén 499 dollárt kóstál az amerikai boltokban.

Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook

10 órája

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit összefogó programsorozatot, a Hankook Értékteremtő Programot.

Inspiráló nőket díjaz a Femcafe

15 órája

Május 10-én a Várkert Bazárban, az Inspiráló Nők Estjén adják majd át a 8+1 kategória győzteseinek járó elismeréseket.