2013. április 19.

Légiutas-kísérőket versenyeztet a Wizz Air

A kampány során az utasokon a sor, hogy szavazzanak a kedvenc légiutas-kísérőjükre és megválasszák a Wizz Air nagyköveteit.

A Wizz Air 900 légiutas-kísérőjéből 70 döntőst választottak ki a társaik. Most pedig az utasokon a sor, hogy szavazzanak a kedvenc légiutas-kísérőjükre és megválasszák a Wizz Air nagyköveteit.

A szavazás a Wizz Air Facebook oldalán található applikáció segítségével lehetséges. A felhasználók 24 óránként szavazhatnak 2 kedvenc utaskísérőjükre bázisországonként. Budapesten az utasok 6 döntős közül választhatnak: Petrára, Zsuzsára, Adriennre, Mónikára, Bernadette-re és Fruzsinára szavazhatnak.

„Cégünk légiutas-kísérői szenvedélyesen szeretik a munkájukat, törődnek az utasainkkal, akiknek a biztonsága elsődleges számunkra” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs vezetője. – „Arra kérjük utasainkat, hogy május 1-jéig szavazzanak azokra az utaskísérőinkre, akiknek munkáját elismerést érdemel és segítsenek kiválasztani, hogy kiváló személyzetünk mely tagjai képviseljék a márkánkat és a számunkra fontos értékeket a helyi közösségükben szervezett jótékonysági rendezvényeken és kik mutassák be izgalmas pályájukat a médiában” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

A Wizz Air még 2011-ben hozta létre Nagykövet programját azzal a céllal, hogy elismerje légiutas-kísérői példaértékű teljesítményét. A legkiválóbb utaskísérők lehetőséget kapnak, hogy hazájukban képviseljék a fapados céget. A Wizz Air utasai minden országból két légiutas-kísérőt választhatnak ki a Facebookon erre a megtisztelő feladatra. A Nagykövetek megbízatása két évre szól, ez alatt az idő alatt lehetőséget kapnak, hogy sajtótájékoztatókon, interjúkon és más eseményeken reprezentálják a légitársaságot.

Címkék: wizz air