2011. szeptember 07.

Lehet pályázni a CSR Hungary Díjra

Október 17-ig várják a nevezéseket, új kategóriákat is kialakítottak a szervezők.

Október 17-ig várják a nevezéseket, új kategóriákat is kialakítottak a szervezők.

2011. október 17-ig várja a CSR Hungary Díjra a jelentkezéseket a CSR Hungary. A díj kategóriái idén módosulnak: a CSR menedzsment kategóriában külön csoportban értékelik az állami érdekeltségű cégeket, a Közös felelősség-közös ügyek kategóriában pedig Egészség, Sokszínűség-esélyegyenlőség és Kultúra-oktatás csoportot alakítottak ki. Emellett 2011-ben Környezet-Zöld kiválóság kategóriában is pályázhatnak a cégek. A CSR Kiválóság címet egy személy nyerheti el, ez lehet újságíró, vezérigazgató, csr vezető vagy bármely egyéb piaci szereplő.

"Díjazottjaink közül többen nemzetközi szinten is elismerést szereztek a CSR Hungary Díj elnyerése után: az InterContinental Budapest csr tevékenységét nemzetközi csr díjjal jutalmazták, New Yorkban, Washingtonban a Béres Egészség Hungarikum szakmai workshop témája. A Hotel Panda elnyerte az Európai Vállakozói Díjat. Nagyon fontos, hogy a csr és fenntartható fejlődés nemzetközi szinten kialakított alapelvei csak akkor töltik be igazi funkcióikat, ha helyi szinten a helyi társadalmi problémákra is megoldások születnek. S ehhez éppen a csr megfelelő eszköz lehet!" - mondta el Takács Júlia, a CSR Hungary alapítója

Az elismerés stratégiai és kommunikációs támogatására tavaly megállapodás született a CSR Hungary és a Magyar Európai Üzleti Tanács, a Magyar Innovációs Szövetség, a Menedzserek Országos Szövetsége, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége, a Nemzetközi Vállalatok Magyarországi Társasága, illetve a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége között. Ez az együttműködés idén a közlés szerint további két szervezettel bővül.

Új név, új ügyfelek a PR-Agent Communications-nél

19 órája

Mozgalmas hónapok állnak a PR Agent Kft. munkatársainak háta mögött. A 15 éve alakult ügynökség nevet és arculatot váltott, valamint további szoláltatásokkal és ezzel együtt új ügyfelekkel bővítette tevékenységi körét.