2011. november 21.

Lengyel oroszlánkörmök

Izmot feszít, jövőbe mutat a nemrégiben összeállt lengyel telkó-óriás. Az első ember megmondta: mindenki kösse fel a felkötnivalókat.

Izmot feszít, jövőbe mutat a nemrégiben összeállt lengyel telkó-óriás. Az első ember megmondta: mindenki kösse fel a felkötnivalókat.

Mármint a versenytársaknál. Dominik Libicki szerint ugyanis a Polkomtellel való együttműködésnek köszönhetően alaposan megugrik majd a digitális földfelszíni tévés platformot is működtető Cyfrowy Polsat előfizetőinek tábora. Szerinte a két társaság "természetes üzleti partnere" egymásnak, és képesek versenyre kelni olyan helyi óriáscégekkel, mint az Orange, a T-Mobile, a TP, a TVN vagy a Cyfra+.

A Plus mobilhálózatot is birtokló Polkomtel és a Cyfrowy Polsat első közös vállalkozása az lesz, hogy 2012 első negyedévében beindítják a helyi mobiltévé hálózatot, amely eddig mobilszolgáltatói szerződés híján nem léphetett piacra.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.