2011. november 21.

Lengyel oroszlánkörmök

Izmot feszít, jövőbe mutat a nemrégiben összeállt lengyel telkó-óriás. Az első ember megmondta: mindenki kösse fel a felkötnivalókat.

Izmot feszít, jövőbe mutat a nemrégiben összeállt lengyel telkó-óriás. Az első ember megmondta: mindenki kösse fel a felkötnivalókat.

Mármint a versenytársaknál. Dominik Libicki szerint ugyanis a Polkomtellel való együttműködésnek köszönhetően alaposan megugrik majd a digitális földfelszíni tévés platformot is működtető Cyfrowy Polsat előfizetőinek tábora. Szerinte a két társaság "természetes üzleti partnere" egymásnak, és képesek versenyre kelni olyan helyi óriáscégekkel, mint az Orange, a T-Mobile, a TP, a TVN vagy a Cyfra+.

A Plus mobilhálózatot is birtokló Polkomtel és a Cyfrowy Polsat első közös vállalkozása az lesz, hogy 2012 első negyedévében beindítják a helyi mobiltévé hálózatot, amely eddig mobilszolgáltatói szerződés híján nem léphetett piacra.

Munkában az ÖRT új főtitkára

11 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

17 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.