2012. január 11.

Lépeget a lengyel UPC

Újabb lépést tett egykori lengyelországi riválisának lenyelése érdekében a helyi UPC-leányvállalat. Most épp jogi téren.

Újabb lépést tett egykori lengyelországi riválisának lenyelése érdekében a helyi UPC-leányvállalat. Most épp jogi téren.

A negyedik számú piaci szereplő Aster ugyanis január elejére jogilag a UPC Polska részévé vált, erősítve ezzel a Liberty-cég elsőségét. A UPC azt hangsúlyozza: az összeolvadás során és után az (egykori) Aster-ügyfelek ugyanannak a szolgáltatásnak a teljes palettáját megkaphatják, amelyből a UPC-ügyfelek választhatnak. Azaz nekik is jut a Fiber Power szolgáltatásból, amely akár 150 megabites másodpercenkénti letöltési sebességet is lehetővé tesz.

Hivatalos közlés szerint az Aster logója ugyan megmarad, de a két társaság még ez év végéig összeolvad. Az Astert tavaly adta el korábbi tulajdonosa, a Mid Europe Partners befektetési alap.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.