2016. január 08.

Lezárult a Juventus Rádió újramárkázása

Idén tovább erősítenék az új márkanév ismertségét.

A rádiós piacon 26 éve működő Juventus Rádió újramárkázása lezárult. Az 5 hónapos előkészítési periódus a budapesti rádiós hallgatottsági szokások vizsgálatával indult és 2015. november 2-től a Sláger Rádió (Sláger FM) elindulásával folytatódott.

A megújult rádió elsősorban a 30 év feletti korosztályra fókuszál, zeneileg a 80-as és a 90-es éveket célozza, a tulajdonosok szándéka szerint azt az űrt tölti ki, amely a budapesti rádiós piacról hiányzott.

A TNS-Hoffmann-Mediameter 2015. október – december között zajlott rádiós hallgatottsági kutatása, valamint 2015 novemberében a Whiteport.hu - Ipsos konzorcium lokális médiakutatása szerint a Sláger Rádió (Sláger FM) első helyen végzett a budapesti, 30-59 éves hallgatók körében.

A 2016-os évben a márkanév erősítése az elsődleges cél, óriásplakát kampánnyal, aktív promóciós megjelenésekkel, rendezvényekkel és együttműködésekkel indul a január.

Munkában az ÖRT új főtitkára

3 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

9 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.