2014. június 17.

Lezárult a szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciapályázat jelentkezési határideje

Határidőre négy pályázat érkezett, kedden már a tenderbontás jön.

Határidőre négy pályázat érkezett, kedden már a tenderbontás jön.

2014. június 16-án délután 16 órakor lezárult a szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságokra vonatkozóan májusban kiírt pályázat jelentkezési határideje. A megadott határidőig a Digi, a Magyar Telekom, a Telenor és a Vodafone nyújtotta be pályázatát.

Következő lépésként június 17-én 10 órakor bontják fel közjegyző jelenlétében a pályázati anyagokat. A bontáson a jelentkezők képviselői is jelen lehetnek - közölte az NMHH, amely 15 napon belül vizsgálja a pályázatok alaki megfelelését, és ha ezzel nincs gond, akkor a jelentkezőket pályázati nyilvántartásba veszi. Ezután következik a tartalmi vizsgálat.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

18 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

21 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.