2014. január 15.

Liberty: holland vásárlás?

Hollandia legnagyobb kábeltársasága lehet John Malone amerikai milliárdos médiabirodalom-terjeszkedési rohamának következő zsákmánya.

Hollandia legnagyobb kábeltársasága lehet John Malone amerikai milliárdos médiabirodalom-terjeszkedési rohamának következő zsákmánya.

A Bloomberg legalábbis úgy tudja: az utolsó finomítások zajlanak az egyezségen, amelynek keretében a Liberty Global felvásárolná a Ziggo azon részeit, amelyeket még nem szerzett meg.

A hírügynökség úgy tudja:a „kérő” 5,3 milliárd eurót fizetne azért, hogy jelenleg meglévő 28,5 százaléka mellé a Ziggo többi részvényét is megszerezze. A mostani részvényárfolyamok alapján körülbelül hat és háromnegyed milliárd euró lehet a holland cégértéke.

A két társaság portfoliója remekül összepasszol, a cégek pedig akár egyesíthetik is mobilpiaci törekvéseit. A célegyenesbe fordulásról szóló információkat a Ziggo egyelőre nem kommentálta, csupán arra a decemberi közleményre szorítkoznak, amely megerősítette a tárgyalások hírét.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

23 órája

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

1 napja

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.