2010. december 31.

Liberty-megaüzlet?

Óriási bevásárlásra készülhet a Liberty-médiacsoport Németországban – írja több szaklap is. A cég így régi csorbát köszörülhetne ki.

Óriási bevásárlásra készülhet a Liberty-médiacsoport Németországban – írja több szaklap is. A cég így régi csorbát köszörülhetne ki.

Közel egy évtizede ugyanis átvették volna már a Deutsche Telekom ottani kábelhálózatát, de akkor a szövetségi versenyhivatal végül nem adta áldását az ügyletre. A Liberty így csak tavaly vigasztalódhatott, amikor megszerezte a piaci másodikat, a Unitymediát. Ezzel összesen valamivel több mint négy és fél millió ügyfélre tettek szert két tartományban, Észak-Rajna-Vesztfáliában és Hessenben.

Most ezt bővíthetnék jó két és negyedmillió kuncsafttal, feltéve, hogy megegyeznek a Baden-Württemberg tartományban működő, országosan piaci harmadik Kabel BW megszerzéséről, és a kartellhatóság sem talál kivetnivalót az ügyletben. Szakértők szerint körülbelül kétmilliárd eurót érhet a kiszemelt célpont – feleannyit, mint a Unitymedia.

Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook

11 órája

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit összefogó programsorozatot, a Hankook Értékteremtő Programot.

Inspiráló nőket díjaz a Femcafe

16 órája

Május 10-én a Várkert Bazárban, az Inspiráló Nők Estjén adják majd át a 8+1 kategória győzteseinek járó elismeréseket.