2019. március 12.

Lista élén a MediaCom

Az ügynökség a 2018-as New Business Barometer összesítésben került az első helyre.

A COMvergence jelentése szerint a MediaCom tavaly összesen 2,2 milliárd dollár értékben szerzett üzletet, beszámítva ebbe a 893 millió dollárnyi olyan korábbi megbízást, amelyet az ügynökség 2018-ban védett meg tendereken. A 2,2 milliárd dollár 90%-a a 12 toppiacon realizálódott.

A legfontosabb új ügyfelek közé tartozik az adidas, a Bose, a Hilton és a Mars, míg a megvédett megbízások között találjuk a Shellt és a brit piacon a Sky-t. A globális első helyezésen túl a MediaCom bizonyult a legsikeresebbnek az észak-amerikai és az ázsiai-csendes-óceáni régióban is.

A COMvergence a számítás során több mint 2250 médiaügynökségi tendert vizsgált meg 34 országban. Ezek a tranzakciók összesen 30,4 milliárd dollárt mozgattak meg.

A MediaCom jelentős növekedést ért el az utóbbi két évben. A COMvergence összesítése szerint az ügynökség 2017-ben 2,1 milliárd értékben realizált új megbízásokat - írják.

„Erre az eredményre nagyon büszkék vagyunk. A MediaComnál abban hiszünk, hogy a People First, Better Results filozófia révén érünk el jobb eredményeket – a saját és az ügyfeleink szempontjai alapján egyaránt. Az elmúlt év stabil teljesítménye azt mutatja, hogy amit ígérünk, azt teljesítjük. Folytatjuk a kemény munkát, hogy 2019-ben is az élen maradjunk, és képesek legyünk az ügyfeleink üzleti teljesítményét növelni" – mondta el Stephen Allan, a MediaCom globális elnök-vezérigazgatója.

Átadták az idei Prima Primissima Díjakat

1 napja

Tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten - írja az MTI.