2016. augusztus 16.

Logópályázatot hirdet a Heim Pál kórház alapítványa

A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány egy, a korábbinál korszerűbb, megjelenésében modernebb logót szeretne, amely kicsit felfrissíti, és új erőt ad az Alapítvány kommunikációjának.

A nyertes munka a jövőben a Heim Pál Gyermekkórházban és egyéb felületeken - az Alapítvány arculatában, kampányaiban, online felületein, rendezvényein és minden tevékenységében - meg fog jelenni.

Az alkotásokat 2016. szeptember 15-ig lehet elküldeni, elektronikus úton, az alapitvany@heimpalkorhaz.hu e-mail címre, első körben png, vagy jpg formátumban, megfelelő grafikai minőségben, legfeljebb 2MB méretben. A logónak egyértelműen utalnia kell a boldog gyermekek, a kórház, a gyógyulás kapcsolatára, valamint az Alapítvány tevékenységére. A logónak színben is felismerhetőnek, és jól használhatónak kell lennie.

A jelenlegi logó

A pályázat nyertese 50 000 Ft egyszeri díjazásban részesül, és az ő logóját fogja használni a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány. Így a pályázatot beadó személyek vállalják, hogy amennyiben logójukkal megnyerik a versenyt, a fenti pontban lévő térítés mellett az általuk készített logó használati jogát további térítés nélkül adják át az Alapítványnak, teljeskörű felhasználásra.

További információk a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány honlapján, illetve Facebook oldalán.