2020. július 01.

Lokalizációra specializálódott divíziót indított a Republic Group

Az elmúlt időszakban több olyan megbízást kapott az ügynökség, amely kifejezetten régiós koordinációs feladatokra, illetve lokalizációra vonatkozott - írják.

Az ad_apt optimalizált folyamatainak, illetve specializálódott szakember gárdájának köszönhetően komplex kampányok teljeskörű adaptációját végzi el hazánkban és nemzetközi szinten. A csapatot digitális gyártásban nagy tapasztalatot szerzett szakemberek alkotják, akik egy professzionális, felhő-alapú projektmenedzsment rendszernek köszönhetően nagy volumenű adaptációs projekteket is gyorsan és egyszerűen tudnak kivitelezni - írják.

„Az idén kialakult helyzetben az ügyfelek rendkívül sok pénzt tudnak egy profi adaptációs ügynökséggel megspórolni. Az adaptáció és lokalizáció egy külön reklámügynökségi iparág, amiben az ad_apt az egyik legnagyobb tapasztalattal és értéssel bíró csapat a közép-európai régióban. Mi úgy gondoljuk elmúltak azok az idők, amikor drága ügynökségeknek kell a gyártási és lokalizációs feladatokat is ellátni” - tette hozzá Furák András, a Republic Group portfólió igazgatója.

Az ad_apt 2000 megvalósult projekt során optimalizálta működését, illetve elsősorban olyan multinacionális cégekkel dolgozik együtt, akiknek Magyarországon működik a régiós marketing hubja és innen intézik a környező országok kommunikációs anyagainak gyártását. A divízió a költséghatékony kivitelezés mellett sokkal egyszerűbb együttműködést biztosít az ügyfelek számára, hiszen teljeskörű lokalizációs folyamatokat lát el. Az ad_apt a hazai és nemzetközi projektkoordináció mellett stratégiai tanácsadást, kampánymenedzsmentet, digitális és offline anyagok kivitelezését, illetve videó gyártási feladatokat is elvégzi - teszik hozzá.