Már országszerte több száz helyen látható a Carlsberg cidermárkájának outdoor kampánya, amelyet a ::progressive:: reklámügynökség készített helyi kreatív fejlesztéssel.

A ::progressive:: szerint a májustól júliusig tartó kampány legnagyobb előnye, hogy a válogatott üzeneteknek köszönhetően játékosabb és szórakoztatóbb formában tudják elérni a fogyasztókat olyan helyszíneken is, ahol ők kevésbé számítanak erre, és éppen a meglepetés miatt hatékonyabb az üzenet célba juttatása.

A legnagyobb kihívást a rendelkezésre álló plakáthelyek (óriásplakát, citylight és backlight) kategorizálása okozta, ezután következett több körben a célzott üzenetek megfogalmazása az ügyféllel való folyamatos egyeztetés során.

A célunk az volt, hogy ez egyes helyszíneken úgy juttassuk a fogyasztók eszébe a Somersbyt, hogy a játékos, könnyed hangvétel tovább erősítse a márkához kötődő pozitív érzelmeket. A helyszínre való reagálással nem direkt módon, hanem áttételesen közvetítjük a márkaértéket, és így vonjuk be a célcsoportot a Somersby világába

– mondta Szabó Orsolya account director.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

20 órája

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

23 órája

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.