Már országszerte több száz helyen látható a Carlsberg cidermárkájának outdoor kampánya, amelyet a ::progressive:: reklámügynökség készített helyi kreatív fejlesztéssel.

A ::progressive:: szerint a májustól júliusig tartó kampány legnagyobb előnye, hogy a válogatott üzeneteknek köszönhetően játékosabb és szórakoztatóbb formában tudják elérni a fogyasztókat olyan helyszíneken is, ahol ők kevésbé számítanak erre, és éppen a meglepetés miatt hatékonyabb az üzenet célba juttatása.

A legnagyobb kihívást a rendelkezésre álló plakáthelyek (óriásplakát, citylight és backlight) kategorizálása okozta, ezután következett több körben a célzott üzenetek megfogalmazása az ügyféllel való folyamatos egyeztetés során.

A célunk az volt, hogy ez egyes helyszíneken úgy juttassuk a fogyasztók eszébe a Somersbyt, hogy a játékos, könnyed hangvétel tovább erősítse a márkához kötődő pozitív érzelmeket. A helyszínre való reagálással nem direkt módon, hanem áttételesen közvetítjük a márkaértéket, és így vonjuk be a célcsoportot a Somersby világába

– mondta Szabó Orsolya account director.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.