2011. július 20.

Lufikkal kampányolt a Telenor

Az androidos okostelefon-alkalmazásokat népszerűsítették nem hagyományos közterületi megjelenésekkel.

Az androidos okostelefon-alkalmazásokat népszerűsítették nem hagyományos közterületi megjelenésekkel.

Telenor-kék lufikra erősített szórólapokkal népszerűsítette május-júniusban az androidos okostelefon-alkalmazásokat a mobilszolgáltató. A lufikat budapesti és vidéki bevásárlóközpontok parkolóiban, mélygarázsaiban helyezték autókra.

Az aktivitás a tavaly decemberben az Android kapcsán indított edukációs kampány folytatása. Ennek célja, hogy a fogyasztók megismerjék a Google fejlesztette operációs rendszert és az alatta futó hasznos alkalmazásokat.

A lufis kampány a leparkolt autóhoz való visszatalálást térképes helymeghatározással segítő applikációból indul ki. A Telenor aktivitása az app funkciójára és vizuális elemeire hajaz. Az asszociáción túl a költséghatékonység is szerepet játszott a megoldás választásában - derül ki a megjelenést megvalósító POS Media Célcsoport Hungary esettanulmányából.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.