2013. január 22.

Lumia, a megmentő

A korábban kalkuláltnál is jobban meglökte a Nokia bevételeit a Lumia-sorozat. Sokan már az alagút végét vizionálják.

A korábban kalkuláltnál is jobban meglökte a Nokia bevételeit a Lumia-sorozat. Sokan már az alagút végét vizionálják.

Egy esztendő óta az utolsó három hónap volt az egyetlen negyedév, amikor a Nokia növelni tudta okostelefon-eladását; a 6,6 millió darab kétharmada pedig a Lumia sorozatból került ki. A cég ennek ellenére úgy becsüli: készülékek és szolgáltatások értékesítéséből származó negyedik negyedéves bevétele alulról súrolja majd a négymilliárd dollárt, azaz jó harmadával lesz szerényebb, mint 2011 azonos időszakában.

Stephen Elop konszernfőnök, aki nokiás hivatali idejének két esztendeje alatt mindvégig a költségcsökkentés és a stratégia-egyszerűsítés harcosa volt a cégnél, egy nyilatkozatában azt közölte: a vártnál jobb eredmények miatt alig van raktáron a sorozat darabjaiból.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

9 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

9 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.