2016. július 13.

Luxusmárkákkal bővül az AccorHotels

A megszerzett három jelentős márka azonnal a globális luxus szállodapiac vezető szereplőjévé pozícionálja a láncot.

A július 12-én tartott közgyűlésen a részvényesek jóváhagyása után az AccorHotels Csoport hivatalosan is bejelenti az FRHI Hotels & Resorts (FRHI) és annak három tekintélyes szállodamárkájának a felvásárlását: Fairmont, Raffles és a Swissôtel. A bűvülés megnöveli a hosszútávú növekedési potenciált és profitabilitást, illetve szignifikánsan kiterjeszti a vállalat jelenlétét Észak-Amerikában, a világ legnagyobb és legmeghatározóbb fogyasztói piacán.

„A mai nap egy nagyszerű nap a Csoportunknak. Eme három emblematikus luxus szállodamárka felvásárlásával történelmi mérföldkőhöz érkezett az AccorHotels. Ez egy hatalmas növekedési potenciált nyit meg, példátlan magasságokba emeli a nemzetközi jelenlétünket és hosszútávon értéket teremt” – nyilatkozta Sébastien Bazin, az AccorHotels elnök-vezérigazgatója.

Az FRHI a luxusszállodák üzemeltetésében és marketingjében bizonyítottan széleskörű és komoly szakértelme kombinálva az AccorHotels globális üzemeltetési platformjával, kiterjedt hűségprogramjával és iparágvezetői digitális tapasztalataival, a Csoport olyan egyedi pozícióba kerül, amely a legjobb profitabilitás és növekedési potenciál elérését teszi lehetővé az összes piaci szegmensben.

„Továbbra is elkötelezettek maradunk, hogy a vendégeinknek összehasonlíthatatlanul jó szolgáltatásokat nyújtsunk, miközben megtartjuk azon ambíciónkat, hogy kivételes hozamokat érjünk el részvényeseink és szállodatulajdonosaink számára” – tette hozzá Bazin. „Kihasználva az üzemeltetési szinergiákat az FRHI és az AccorHotels között, kedvező helyzetbe kerültünk ahhoz, hogy tovább gyorsítsuk a luxusmárkáink növekedését és még izgalmasabb szállodákat és felfedezésre váró desztinációkat kináljunk a vendégeink számára.”

Változik a tápszerek reklámozásának szabálya

22 órája

Február 22-től hatályba lép a speciális gyógyászati célra szánt tápszerekre vonatkozó jogszabály, amely szerint nem tartalmazhat egészségre gyakorolt állítást a reklám.