2012. július 27.

MOL-performansz az olimpikonoknak

Szurkolásra buzdít új kampányával a cég, amely flashmobbal is meglepte a sportolókat.

Szurkolásra buzdít új kampányával a cég, amely flashmobbal is meglepte a sportolókat.

200 fős flashmobbal lepte meg a MOL az olimpiára készülő sportolókat. Az akció a most futó, Le a kalappal a tehetségeink előtt címet viselő kampány része, amely szurkolásra buzdítja a magyarokat. A flashmob volt az aktivitás kezdete, s a kampány augusztus végéig tart.

"Nagyon fontos elismerni azt a rendkívüli teljesítményt, aminek köszönhetően egy sportoló eljut a világversenyre. A MOL büszke arra, hogy támogatottjai közül többen eljutottak az Londonba, drukkolunk nekik és bízunk benne, hogy sok éremmel térnek majd haza" - mondta el Kelenvölgyi Ágnes, a vállalat szponzorációs vezetője.

A kampánynyitányt jelentő akcióról videó is készült, melyet egy hete töltöttek fel a YouTube-ra. Eddig több mint 26 ezren látták, és ezzel a MOL videómegosztós csatornájának legnézettebb darabja lett.

A kampány a nyár végéig tart, és a MOL-kutakon hozzáférhető Stílus és Lendület magazin mellett az interneten és a nyomtatott sajtóban jelennek meg hirdetések. Ezeken a MOL és a hazai sportrajongók emelik meg kalapjukat kedvenceik előtt. A MOL Facebook-oldalán pedig kvíz várja az érdeklődőket, akik Londonhoz köthető ajándékokat nyerhetnek.