2016. november 08.

MRC-akkreditációt nyert a comScore

A cég ezzel az első mérés-szolgáltató, amely tartalom- és kampánymérésre, desktopon és mobilon is tanúsított a SIVT (Sophisticated Invalid Traffic) felderítése terén.

A Media Rating Council (MRC) meghatározása szerint szofisztikált hamis forgalomnak számítanak az olyan megoldások, amelyek cask fejlett analitikai eszközökkel és emberi beavatkozással deríthetőek fel. Ilyenek például a túszul ejtett eszközök, a reklám tagek, az adware vagy a félrevezető eredetű tartalmak.

A most akkreditációt nyert comScore számos eszközében alkalmazza a SIVT-felderítési eszköztárat, közütk a validated Campaign Essentials-ben (vCE), az Audience és Validation eszköztárakban, az MMX-ben és a comScore Direct-ben.

Dan Hess, a comScore termékekért felelős ügyvezető alelnöke szerint a globális csalások 80 százaléka a szofisztikált típusba tartozik, ezért a vásárlók és az eladók érdeke is, hogy fejlett technológiákkal szűrjék ki a csalásokat, a kampányterezéstől a kiértékelésig.

Még jelentkezhet a piac márciusi seregszemléjére

Médiapiac15 perce

Ma még regisztrálhat a Médiapiac kétnapos konferenciájára, a geneRÁCIÓkra, ahol a nagy médiavállalatok, a marketingszektor szakemberei, a reklámpiac nagy hirdetői és a piackutató cégek előadói vesznek részt.