2013. augusztus 13.

MTG: bolgár terjeszkedés

A helyi online piac élére tört a svéd MTG a napokban bejelentett vásárlással. Összeget értelemszerűen nem közöltek a felek.

A helyi online piac élére tört a svéd MTG a napokban bejelentett vásárlással. Összeget értelemszerűen nem közöltek a felek.

Az ügyletben az eladók a Darik Radio névre hallgató helyi társaság, a Darik News és a Net Info nevű cégek, amely mostanra kereskedelmi rádiós érdekeltségek mellett méretes honlap-birodalmat is kiépített. Portfoliójában szerepel a dariknews.bg hírportál,a gong.bg sport-honlap, a vremeto.bg meteorológiai oldal és a hárommilliónál több felhasználót számláló abv.bg e-mail szolgáltató is.

Mindezzel összesen hárommillió havi rendszerességgel visszatérő látogatót és 750 millió oldalletöltést produkáltak a második negyedévben. A Modern Times Group (MTG) honlapján közöltek szerint most az eszközök 70 százalékát szerzi meg a svéd médiaház. Ugyanakkor a következő öt évre a fennmaradó hányadra is opciót biztosított magának az MTG.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.