2013. augusztus 13.

MTG: bolgár terjeszkedés

A helyi online piac élére tört a svéd MTG a napokban bejelentett vásárlással. Összeget értelemszerűen nem közöltek a felek.

A helyi online piac élére tört a svéd MTG a napokban bejelentett vásárlással. Összeget értelemszerűen nem közöltek a felek.

Az ügyletben az eladók a Darik Radio névre hallgató helyi társaság, a Darik News és a Net Info nevű cégek, amely mostanra kereskedelmi rádiós érdekeltségek mellett méretes honlap-birodalmat is kiépített. Portfoliójában szerepel a dariknews.bg hírportál,a gong.bg sport-honlap, a vremeto.bg meteorológiai oldal és a hárommilliónál több felhasználót számláló abv.bg e-mail szolgáltató is.

Mindezzel összesen hárommillió havi rendszerességgel visszatérő látogatót és 750 millió oldalletöltést produkáltak a második negyedévben. A Modern Times Group (MTG) honlapján közöltek szerint most az eszközök 70 százalékát szerzi meg a svéd médiaház. Ugyanakkor a következő öt évre a fennmaradó hányadra is opciót biztosított magának az MTG.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

8 órája

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.