2016. június 28.

Ma indul a Tour de Hongrie

Médiaügynökség az első élő magyar kerékpáros körverseny televíziós közvetítésének szervezője.

Először élvezhetik a bringázás megszállottjai a 91 éve hagyományszerűen megrendezett Tour de Hongrie kerékpárversenyt otthonról. A Dentsu Aegis Network kezdeményezése alapján 4G-s adatátvitelt használva fogják sugározni élőben az eseményeket a Digi Sport, az Index, az Infotéka és az Opel Magyarország támogatásával.

A verseny 6 napig tart; 25 ország, 120 versenyző és 13 csapat részvételével, ezalatt a kerékpárosoknak 740 kilométert kell letekerni. A mindennap más helyszínről bejelentkező tudósításokon 42 fős stáb dolgozik 2 közvetítő kocsival, 11 kamerával, drónnal és motoros kísérettel Schulek Csaba irányításával, aki a Dentsu Aegis Network Hungary sport részlegének vezetője.

A Tour de Hongrie izgalmas pillanatait mától a Digi Sporton napi 2 órában lehet nyomon követni. Rövidebb összefoglalókat pedig az m4-en az esti meccsek után, illetve az Index oldalán rövid tudósítások és színes háttéranyagok és fotóriportok formájában találhat az érdeklődő.

Az első GDPR bírság háttere

5 órája

Tavaly nyáron indította a NAIH azt a vizsgálatot, amelynek következtében megszületett az első GDPR bírság Magyarországon.