2016. szeptember 08.

Ma startol a jégkorong Világkupa a Spíler TV-n

A világ elsőszámú labdarúgó bajnoksága után a világ legjobb jégkorongozói is megmutatják magukat a csatornán.

A TV2-csoport program-invesztíciójának részeként augusztus 13-án elindult a cégcsoport új csatornája, a Spíler TV. A férfias szórakozást kínáló televízió a Premier League (2016-2019) mérkőzései mellett szeptember 8-tól október 1-ig a Jégkorong Világkupa mérkőzéseivel is várja a nézőket.

Az előkészületi meccsekből hetet közvetít élőben, egyet felvételről a Spíler TV, míg a Világkupa valamennyi összecsapása élőben lesz látható szeptember 17. és október 1. között. Az összes mérkőzést Léderer Ákos közvetíti.

Szeptember 12-től az Invitel digitális kábeltévé és IPTV Családi csomagjaiban is elérhető lesz a SpílerTV, valamint az Invitel Családi HD csomagjaiban HD minőségben is élvezhetik a nézők a műsort. A korábbi megállapodásoknak köszönhetően a Spíler TV és a Spíler TV HD a UPC Digital Gold csomagjában, valamint a Tarr Kft Extra TV és Tarr MobilTV csomagjaiban is elérhető.

Változik a tápszerek reklámozásának szabálya

23 órája

Február 22-től hatályba lép a speciális gyógyászati célra szánt tápszerekre vonatkozó jogszabály, amely szerint nem tartalmazhat egészségre gyakorolt állítást a reklám.