2016. június 02.

Magenta 1 vállalkozásoknak is

Június 6-ától együtt, kedvezőbb feltételekkel vehetők igénybe a Telekom szolgáltatásai a vállalkozások számára is.

Magenta 1 Business néven üzleti ajánlatot vezet be a Telekom, amelyben együtt, kedvezőbb feltételekkel vehetők igénybe a szolgáltató mobil- és vezetékes szolgáltatásai, valamint informatikai megoldásai. A Magenta 1 Business a következő szolgáltatáselemeket foglalja magában: mobiltelefon, mobilnet, vezetékes internet, vezetékes telefon, valamint informatikai megoldások. Az ügyfeleinknek lehetőségük van nemcsak új szolgáltatáselemeket igényelni, hanem - az esetek többségében - a bevált, megszokott szolgáltatásaikat is bevonni az új ajánlatba. Az informatikai megoldással díjmentesen lehet hozzájutni az adatok biztonságát garantáló vírusvédelem szolgáltatáshoz, továbbá a jogtiszta szoftvereket és üzleti levelezést kínáló Office 365 Vállalati Alapverzióhoz.

„A Magenta 1 üzleti ügyfeleinknek szóló változatát úgy alakítottuk ki, hogy kellő rugalmasságot nyújtson a vállalkozásoknak, és minden munkatárs számára a munkaköréhez leginkább illeszkedő szolgáltatásokat és díjcsomagokat választhassák ki széles kínálatunkból. A Magenta 1 Business kedvezményeivel és díjmentes üzleti alkalmazásaival a cégek versenyképesebbé és hatékonyabbá válhatnak”– mondta Lakatos Péter, a Magyar Telekom kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese.

A Magenta 1 Business integrált megoldása Magyarországon kívül a Deutsche Telekom-csoport több országában is megjelent már, és érhető el az üzleti előfizetők számára.