2010. július 26.

Magyar Fogyasztó – jegelve

Iglódi Csaba bejelentette, a Magyar Fogyasztó Platform nem rendezi meg a második félévre tervezett szakmai konferenciáit.

Iglódi Csaba bejelentette, a Magyar Fogyasztó Platform a válságra való tekintettel nem rendezi meg a második félévre tervezett szakmai konferenciáit és nem jelenteti meg a programokhoz kapcsolódó szakmai kiadványát sem.

„Az elmúlt hetekben értékeltem az első félév eredményeit, mérlegre tettem a következő időszak szakmai-gazdasági kilátásait, széles körben konzultáltam a marketingkommunikációs piac számos szereplőjével, majd felelős, de cseppet sem örömteli döntést hoztam a programszervezés felfüggesztéséről – mondta a konferenciák felfüggesztéséről Iglódi Csaba, az MFP elnöke. – Büszke vagyok arra, hogy a Magyar Fogyasztó Platform tematikájával, átgondolt programjaival, tudatosan fejlesztett márkájával új minőséget hozott a szakmai rendezvények változatos világába – és ezért ezúton is köszönetet mondok munkatársaimnak, partnereinknek, előadóinknak és résztvevőinknek. Ugyanakkor be kellett látnom: az MFP valódi ambícióit részben a gazdasági környezet következtében, részben pedig strukturális okokból nem tudta maradéktalanul valóra váltani. Az önmagunkkal szemben támasztott minőségigény ugyanakkor nem teszi lehetővé, hogy csökkentsünk, visszavegyünk, csináljunk úgy, mintha, és folytassunk alibi tevékenységet. Helyesebb szembenézni azzal, hogy a válságnak nevezett korszak egyre inkább rossz gazdasági környezeti állapottá válik, amikor a rövidtávú célok és fókusz a szereplők többségénél felülírja a fejlődésigényt, a tudásra nyitottságot – vagyis azokat az elvárásokat és vágyakat, amelyekre a Platform kigondolásakor alapoztunk.

A Magyar Fogyasztó Platform 2007 óta szervez tematikus szakmai konferenciákat. Rendezvényein mindeddig közel kétszáz szakember vett részt előadóként vagy kerekasztal-beszélgetés résztvevőjeként, ezernél többen ültek a hallgatóság soraiban. 2009 óta jelenteti meg a Magyar Fogyasztó Szaklapot.

 

Címkék: konferencia

A CBRE Magyarország hotel üzletágat indít

2 órája

Az ingatlantanácsadói és befektetési szolgáltatásokat nyújtó vállalat bejelentette hazai hotel divízióját, amely a növekvő helyi igényekre, valamint a dinamikusan bővülő regionális hotelpiacra reagálva kezdi meg működését.