2017. november 24.

Magyar adminisztrátorokat is vár a Facebook

A vállalat első alkalommal rendezi meg Európában a Facebook Communities Summit elnevezésű csúcstalálkozóját 2018. február 8-9-én, Londonban.

Az emberek arra használják a Facebookot, hogy segítségével felfedezzenek közösségeket és csatlakozzanak azokhoz. A közösségek kialakítását és erősítését szolgálják a facebookos csoportok is. Legyen szó akár egy közös településen élő horgászokról, újdonsült anyukákról, vagy valamilyen jótékonysági célra gyűjtő emberek közösségéről, az emberek előszeretettel használják a facebookos csoportokat az egymással való kapcsolattartásra. E csoportok közös jellemzője, hogy minden ilyen csoportnak van egy vagy több lelkes vezetője, adminisztrátora - olvasható a közleményben.

Számukra rendezi meg a Facebook első európai közösségi csúcstalálkozóját, a Facebook Communities Summitot, amelyen Facebook-közösségvezetők gyűlnek össze szerte Európából. A 2018. február 8-adikán és 9-edikén zajló rendezvény célja a Facebook-közösségek megismerése és a csoportadminisztrátorok, eseményszervezők és oldaladminisztrátorok munkájának elismerése, akik sokat tesznek Facebook-közösségük építéséért.

A rendezvényen részt vevő közösségvezetőknek lehetőségük lesz arra, hogy elbeszélgessenek a többi adminisztrátorral és eseményszervezővel a közösségvezetőknek szervezett készségfejlesztő, eszközbemutató és tanácsadással egybekötött foglalkozásokon és panelbeszélgetéseken.

Az FCS Europe-on a közösségvezető a Facebook vezetőinek beszámolóit is meghallgathatják majd készülő termékekről, amelyekkel a biztonságos és támogató közösségeket kívánja segíteni a vállalat. A résztvevők elmondhatják véleményüket a Facebook csapatának arról is, hogy miként tehetők felhasználóbarátabbá az közösségek kezelése során használt eszközök.

Címkék: gazdaság facebook

Magyar-palesztin űrrepülés

1 órája

A magashegyi mászás akár a hosszú távú űrutazás előszobája is lehet – osztotta meg álmait a Kalifa tulajdonosa Varga Csaba Himalája-expedíciójának indulása kapcsán.