2016. augusztus 04.

Magyar focival az SOS gyerekekért

Az SOS Gyermekfalvak a magyar foci egyik legjobb kapusának és a legnépszerűbb futballbírók egyikének dedikált tárgyait kínálta fel támogatóinak.

Egy Király Gábor által aláírt szürke mackónadrágot és Kassai Viktor játékvezető, az SOS jótékonysági nagykövetének táskáját kínálta fel az alapítvány támogatóinak.

Ma 23 ezer gyerek nem élhet a szüleivel elhanyagolás, bántalmazás, szegénység vagy a szülők betegsége, halála miatt. Az SOS Gyermekfalvak 400 gyereknek ad családot nevelőszülő hálózatán keresztül Kőszegen, Kecskeméten és Orosházán. Az SOS jellegzetessége, hogy a gyerekek testvéreikkel együtt maradva, családként nőhetnek fel.

A gyerekek pszichológusi segítséget kapnak a hozott traumák feldolgozásához, fejlesztőprogramokban vesznek részt, az alapítvány táborokat és kulturális programokat szervez számukra, hogy behozhassák a hátrányaikat.

A kampány részletei elérhetőek: itt.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.