2011. január 24.

Magyar győztes a Metro nemzetközi fotópályázatán

Az ingyenes napilap immár negyedszer rendezte meg amatőr digitális fotópályázatát. A három nemzetközi győztes egyike lett magyar.

Az ingyenes napilap immár negyedszer rendezte meg amatőr digitális fotópályázatát. A három nemzetközi győztes egyike lett magyar.

Magyar győztest is avatott a Metro Photo Challenge fotópályázaton a Metro International. Az Érzések és érzelmek, Kedvenc helyem és Mindennapi utazás kategóriák közül az utóbbiban szerezte meg a nemzetközi első helyezést Bíró Gabriella Megálló című képe.

A három nemzetközi győztes egy-egy utazást nyert a Metro városok valamelyikébe. Emellett a győztes fotók egy-egy interjú kíséretében a világ összes Metro hírújságában, így a magyar Metropolban is megjelennek. Ez összességében négy kontinensen több mint 17 millió olvasót jelent. A nemzetközi győztesek mellett helyi nyerteseket is hirdettek.

Bíró Gabriella: Megálló
Címkék: metro

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

1 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

1 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.