2014. október 10.

Magyar ügynökség a legjobbak között

Az OMD Hungary a hatodik a világ 100 legeredményesebb médiaügynökségének rangsorában a WARC felmérése alapján.

Az OMD Hungary a hatodik a világ 100 legeredményesebb médiaügynökségének rangsorában a WARC felmérése alapján.

A WARC minden évben elkészíti rangsorát a világ top 100 ügynökségéről, a hatékonysági és kommunikációs stratégiai versenyeken való szereplésük alapján.

A szigorú módszertanra épülő kutatás 75 féle szakmai verseny nyerteseit összesíti a rangsor megállapításához. A 100-as toplista olyan megkülönböztető marketingmegoldásokra összpontosít, ami üzleti eredményhez vezet és követendő példája a legeredményesebb stratégiáknak és a mögöttük álló szervezeteknek. Olyan óriás piacok mellett tudott az OMD Hungary eredményesen szerepelni, mint az USA, az Egyesült Királyság vagy Hong Kong. A húszas toplistában még két régióbeli ügynökség kapott helyet: a MediaCom Warsaw a nyolcadik, a UM Romania a kilencedik. A világ legeredményesebb médiaügynöksége 2013-ban a WARC felmérése szerint a Starcom MediaVest Group Chicago.

A korábbi egyenleg is visszajár

1 napja

Az adategyeztetést elmulasztó Telenor ügyfelek akár a jövő év elejéig, 2018. február 28-ig kérhetik korábbi hívószámuk visszaállítását is.

Elérhető a PayPal-es fizetés Nintendo készüléken is

1 napja

A készülékekre letölthető szoftverek megvásárlásához, illetve a Nintendo eShop felhasználói fiókon keresztül történő vásárlások értékének kiegyenlítésére 34 országban áll rendelkezésre a fizetési opció.