2019. július 19.

Már lehet nevezni a webáruházak szakmai versenyére

Elindult a nevezés az Év Webshopja 2019. versenyre, amelyre minden hazai webáruház díjmentesen pályázhat. A szakmai versenyre 2019. augusztus 31-ig lehet jelentkezni.

Az Év Webshopja versenyre tavaly csaknem 200 webshop jelentkezett, melyek közül a SzerszamKell.hu online barkácsáruház lett az első helyezett. Az idei versenyre július 15-től nevezhetnek a webáruházak. A versenyre bármelyik hazai webshop benevezhet. Az egyetlen szabály az, hogy a közdelem tisztasága érdekében nem fogadják el olyan webáruházak nevezését, melyek a Complexpress Logisztika Kft.-vel üzleti vagy annak alkalmazottaival rokoni kapcsolatban állnak.

Az Év Webshopja versenynél nem az számít, hogy mekkora a webáruház forgalma, a látogatottsága, milyenek a népszerűségi mutatói vagy az, hogy mikor indult. A zsűri kizárólag szakmai szempontok szerint értékel. Figyeli az áttekinthetőséget, a dizájnt, a technikai megoldásokat, a vásárlásösztönzést, az innovációt, a webergonómiát és a fizetési lehetőségek sokszínűségét, de leginkább a vásárlói élményt.

A jelentkezők listáját első lépcsőben 25 webshopra szűkítik le, ezután közülük fogja a független szakmai zsűri kiválasztani az első három helyezettet, akik ismert szponzorok által felajánlott, egyenként is többszázezer forint értékű díjakban részesülnek majd. A zsűri minden évben az e-kereskedelem és az azt támogató különböző szakterületek szakértőiből áll.

„Azt gondoljuk, hogy a számok magukért beszélnek. A hozzánk érkezett rendkívül pozitív vélemények - mind a szponzorok, mind az elindult webshopok, mind a zsűri részéről - pedig csak még jobban megerősítettek minket abban, hogy erre a versenyre az online kereskedői szakmának nagy szüksége van. Büszkeséggel tölt el, hogy már harmadjára startol el az Év Webshopja verseny és izgatottan várjuk, hogy idén hányan indulnak a címért” – mondta el Rácz Péter, a Complexpress Logisztika Kft. ügyvezető tulajdonosa és a díj alapítója.

A versenyre díjmentesen lehet nevezni a www.az-ev-webshopja.hu oldalon. A nevezési időszak 2019. július 15-től 2019. augusztus 31-ig tart.

Címkék: gazdaság verseny

Egy egész hétig ünnepli a gyermeknapot a Magyar Telekom

6 órája

A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színházzal és a KEDD stúdióval, a kufli animációs rajzfilmsorozat alkotóival együttműködve különleges online mesesorozattal készül a Tavaszi Digitális Gyerekhétre a Magyar Telekom.

Autósmozi nyílik a budapesti Árkád tetején

11 órája

Június 13-tól a PANAM autósmozi érintésmentes eszközökkel várja a vendégeket a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetőtéri parkolójában, ahol a tervek szerint hosszútávon élvezhetjük majd a szabadtéri filmnézést.