2012. február 29.

Március 7-én jön az iPad3

Az Apple kiküldte a sajtómeghívókat, valójában két bejelentés is jöhet.

Az Apple kiküldte a sajtómeghívókat, valójában két bejelentés is jöhet.

Kiküldte az Apple a sajtómeghívókat, így immár hivatalos, hogy március 7-én jön a cég következő nagy bejelentése - írja a Mashable. Bár a meghívó annyiban enigmatikus, hogy valami olyanról ír, amit "látnunk kell - és megérinteni", a korábbi, új iPadet érintő pletykákkal összevetve egyértelmű, hogy az új táblagépről lesz szó. Az újdonságok egyike lehet a minden korábbinál jobb felbontású Retina Display. De nem csak a táblagéppel kapcsolatban jöhet bejelentés: az Apple TV-t érintő közlés is várható.

A hírre nemcsak a közösségi média és az Apple rajongói buzdultak fel, hanem az Apple-részvények is 9 pontos ugrást produkáltak. Ezzel a cég ismét átlépte az 500 milliárd dolláros vállalatértékelést, ami ugyan elmarad a Microsoft 1999-es 583 milliárdos értékelésétől, de nincs messze a nap, mikor ez utóbbi megdőlhet.

Százból tizenöt magyar márkahű

2 órája

Kétszer olyan márkahűek a magyarok, mint a világátlag: 15 százalékuk ragaszkodik a megszokott termékekhez. Ugyanakkor több mint egynegyedük nyitott a korábban nem próbált termékekre is - derül ki a Nielsen felméréséből.

Megújult a Magyar PR Szövetség etikai kódexe

3 órája

A Magyar Public Relations Szövetség erkölcsi normagyűjteményét a társadalmi és gazdasági élet szereplőinek jelenben érvényes igényeihez, az ország és a világ megváltozott kihívásaihoz igazították.