2017. április 18.

Mark Ronsont is leigazolta a Lexus

Jude Law után újabb világsztárt igazolt le az autógyártó cég, egyértelműen jelezve a márka célkitűzését, miszerint Amerika és Ázsia után Európában is a legismertebb luxusgyártók között számoljanak vele.

„Make Your Mark”, azaz „Mutasd meg, ki vagy!” – szólítja fel az embereket a nemzetközi zenei producer, Mark Ronson a világ vezető prémium hibrid autógyártója, a Lexus új kampányában.

A Toyota prémium márkája, a Lexus bejelentette, hogy a többszörös díjnyertes zenei producer, Mark Ronson is kreatív résztvevője az új LC bemutató kampányának. Az új modell a Lexus zászlóshajó-kupéjaként új korszakot nyit a luxusmárka történetében, így a kampány címe találóan „Make Your Mark”, azaz „Mutasd meg, ki vagy!”. Ronson részvétele világosan jelzi a Lexus törekvését, hogy a márka lenyűgöző élményeket teremtsen a zene, a művészet és a technológia világában. Ugyanez volt a célja a 2015-ben Jude Law szereplésével futó ‘RX Életérzés’ kampánynak is, amely egy interaktív színházi produkcióval ültette az autó volánjához a nézőket, hogy átéljék, milyen érzés egy filmsztár bőrébe bújni. A következő hat hónap során a Make Your Mark kampány izgalmas tartalmakkal és csodálatos élményekkel várja a vásárlókat és a márka rajongóit.

„Mindig is szerettem újító szellemű és különleges partnerekkel dolgozni – legyen szó akár zenészekről, akár más területek képviselőiről. Amikor bemutatták nekem a kampány alapötletét, és megláttam az új LC-t, amely új dimenziót nyit a Lexus márka számára, azonnal érdekelni kezdett ez az új dolog. Lenyűgözött az ötlet, hogy a zene eszközeivel ragadjuk meg és fejezzük ki az autó hangulatát.” – mesél Mark Ronson a kampányról.

Az LC dizájnja rendkívül hasonló az LF-LC tanulmányautó formatervéhez: nem véletlen, hogy mindkettő elnyerte az EyesOn Design Díjat. Az LC ékesen példázza a Lexus járműfejlesztési kultúrájának evolúcióját, amelynek fontos része, hogy a dizájner- és mérnökcsapatok szoros együttműködésével olyan káprázatos autó születik, amely messze túlszárnyalja a várakozásokat.

„Mark Ronson egy kultikus zenei producer, akinek része volt az évtized legnagyobb slágereinek megalkotásában, így nála megfelelőbb partnert el sem tudtunk volna képzelni a „Make Your Mark’” kampányhoz. A Lexus LC a márka új korszakának kezdetét szimbolizálja, amelynek lényege a tervezés és a dizájn szinergiája. És ki más jelképezhetné ezt jobban, mint Mark, aki hihetetlen teljesítményével és együttműködő készségével meghatározó módon járult hozzá a világ zenei kincsének gyarapításához?” – kommentálja a Lexus és Mark Ronson együttműködését Alain Uyttenhoven, a Lexus Europe vezetője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

11 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.